Bejelentés


KaméleonFarm Nálunk minden a kaméleonnal kezdődik


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Jemeni sisakos kaméleon

Chamaeleo Calyptratus

Egy nagyon izgalmas és rendkívül érdekes hüllő, mely szaggatott előre-hátra mozgásával, külön mozgatható szinte 360 fokban forgó szemeivel, változatos színvilágával és színváltoztató képességével szinte mindig a figyelem középpontjába kerül.

Nagyon sokan azt mondják, hogy első hüllőnek ne válasszunk kaméleont, mivel az sokkal nagyobb odafigyelést, törődést, valamint egyedi tartáskörülményeket igényel. Én ezt szeretném megcáfolni. Néhány alapszabályt betartva (melyek egyáltalán nem bonyolultak), és a bárki által megteremthető életkörülményeket biztosítva nagyon jól kezelhető, kézhez szoktatható és bizonyos fokig nevelhető állatokat kapunk, melyek rendkívül sok boldog órát, élményeket és szép emlékeket szerezhetnek nekünk.

Az itt leírtaknál nagyrészt a saját tapasztalataimat osztom meg a kedves olvasóval, melyeket az évek során gyűjtöttem össze a kaméleonok viselkedését és szokásait tanulmányozva.

Szeretnék mindenkit meggyőzni arról, aki egy kicsit is bizonytalan belevágni ebbe a projektbe, hogy érdemes, mivel rengeteg új élményre számíthat az elkövetkezendő évek során.

Ezek után lássuk a részleteket!

- A faj leírása
- Elhelyezés
- Párásítás
- Táplálkozás
- SzaporodásSzavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!